ORDER OF MALTA
MÁLTAI REND
Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend
MAGYAR MÁLTAI LOVAGOK SZÖVETSÉGE
 
 
Legfrissebb hírek Máltai Hírek - összes    |    Sürgős segítség Kárpátaljának!    |    Isten szolgája Fra Andrew Bertie nagymester    |    Fra Andrew Bertie nagymester    |    Húsz éve működik a Máltai Szeretetszolgálat Kárpátalján    |   
 

Máltai Hírek - összes

A Magyar Máltai Lovagok Szövetsége és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat lapjai

Sürgős segítség Kárpátaljának!

Az IMF nyomására a kormány év végéig befagyasztotta a fizetéseket és nyugdíjakat, viszont a közüzemi díjakat a világpiaci árra emelték. Az alapvető élelmiszereknek naponta változik az ára, az egyéb használati cikkéről nem is beszélve, sok üzletben már ki sem írják az árakat.

Jelenleg 1 Euró már 36.7 hrivnyát ért, 1000 Ft. pedig 115 hrivnyát. Ez azt jelenti, hogy például egy átlag nyugdíjasnak, aki 1000 hrivnya (27 Euró /8700 Ft.) nyugdíjat kap, napi kevesebb mint 1 Euróból kell boldogulnia.

Isten szolgája Fra Andrew Bertie nagymester

2015. február 20-án Rómában került sor a 2008-ban elhunyt Fra' Andrew Bertie nagymester boldoggá avatása egyházmegyei eljárásának megnyitására. A Lateráni Szent János bazilikában tartott ülésen Agostino Vallini bíboros, Őszentsége Ferenc pápának Róma városában általános helynöke elnökölt. Az ünnepélyes ülés előtt Raymond L. Burke Őeminenciája, a Máltai Rend új cardinalis patronus-a mutatott be szentmisét.

Fra Andrew Bertie nagymester

A Lateráni Szent János bazilikában tartott ülés videóbeszámolója, Fra' Andrew Bertie nagymester boldoggá avatása egyházmegyei eljárásának megnyitásáról.

Húsz éve működik a Máltai Szeretetszolgálat Kárpátalján

Hálaadó szentmisével és konferenciával emlékeztek meg 2015. február 10-én Beregszászon a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat megalakulásának 20. évfordulójáról. A figyelem középpontjában azok az új kihívások álltak, amelyekkel a kelet-ukrajnai háború és a lakosság gyorsan romló szociális helyzete következtében kell ma szembenéznie a segélyszervezetnek Kárpátalján.
 

Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóFotógaléria

Order of Malta
hivatalos FaceBook csatornája

Order of Malta
hivatalos videó oldala
 
   
  Kapcsolat