ORDER OF MALTA
MÁLTAI REND
Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend
MAGYAR MÁLTAI LOVAGOK SZÖVETSÉGE
 
 
Legfrissebb hírek Megjelent a Máltai Hírek 2016. év júniusi száma    |    Új magyarországi nagykövete van a Szuverén Máltai Lovagrendnek    |    Megjelent a Máltai Hírek 2016. év márciusi száma    |    Nagymester karácsonyi üzenete    |    A Nagymester fölavatta a felújított elsősegély-állomást    |   
 

Megjelent a Máltai Hírek 2016. év júniusi száma

Tartsuk nyitva az eget!

Új magyarországi nagykövete van a Szuverén Máltai Lovagrendnek

Ugron Imre G.C.H.D.O., a Szuverén Máltai Lovagrend új magyarországi nagykövete, 2016. június 13-án átadta megbízólevelét Áder János köztársasági elnöknek a Sándor-palotában.

Megjelent a Máltai Hírek 2016. év márciusi száma

Elnöki köszöntő

Január elsejével hivatalba lépett a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének új vezetősége, és ezzel egyidejűleg – a tagságnak a múlt nyáron lezajlott választások során belém vetett bizalmából – átvehettem az elnökséget elődömtől Kállay Ubul Tamástól.

Nagymester karácsonyi üzenete

Kedves Rendtagok, Önkéntesek és a Rend Barátai!

Ez az év nagy válságokat látott világszerte, különösen ha a sokezer menekültre és menedékkérőre gondolunk, akik Európa felé igyekeznek Afrikából, Ázsiából és a Középkeletről – a legnagyobb népvándorlás a második világháború óta.

A Nagymester fölavatta a felújított elsősegély-állomást

A Nagymester fölavatta a felújított elsősegély-állomást a Szent Péter téren. Az irgalmasság szentéve során 2500 máltai önkéntes kerül bevetésre.
 

Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóFotógaléria

Order of Malta
hivatalos FaceBook csatornája

Order of Malta
hivatalos videó oldala
 
   
  Kapcsolat