ORDER OF MALTA
MÁLTAI REND
Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend
MAGYAR MÁLTAI LOVAGOK SZÖVETSÉGE
 
 
Legfrissebb hírek Nagymester karácsonyi üzenete    |    A Nagymester fölavatta a felújított elsősegély-állomást    |    Megjelent a Máltai Hírek 2015. év decemberi száma    |    A Máltai Rend jelen volt a Szentatya általános audienciáján a roma nép világzarándoklata alkalmából    |    Megjelent a Máltai Hírek 2015. év szeptemberi száma    |   
 

Nagymester karácsonyi üzenete

Kedves Rendtagok, Önkéntesek és a Rend Barátai!

Ez az év nagy válságokat látott világszerte, különösen ha a sokezer menekültre és menedékkérőre gondolunk, akik Európa felé igyekeznek Afrikából, Ázsiából és a Középkeletről – a legnagyobb népvándorlás a második világháború óta.

A Nagymester fölavatta a felújított elsősegély-állomást

A Nagymester fölavatta a felújított elsősegély-állomást a Szent Péter téren. Az irgalmasság szentéve során 2500 máltai önkéntes kerül bevetésre.

Megjelent a Máltai Hírek 2015. év decemberi száma

A rászorulók megsegítése hitünk gyakorlásának legszebb formája; e példa felmutatása pedig hitünk leghathatósabb védelme is. Ezt az összefüggést képviseli és hirdeti a Máltai Rend jelmondata is: „A hit védelme és a rászorulók megsegítése!” Ezeket a célokat fogja a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének megújult vezetôsége is – a Szeretetszolgálattal karöltve – követni a következô öt éves ciklusban.

A Máltai Rend jelen volt a Szentatya általános audienciáján a roma nép világzarándoklata alkalmából

A Máltai Rend roma népekhez kinevezett nagykövete egy hat országból érkezett 250 fős zarándokcsoportot kísért
Róma, 2015. október 27.
A Máltai Lovagrend is részt vesz a diszkrimináció elleni harcban, és támogatja a roma nemzetiségek integrálódását a társadalomba.

Megjelent a Máltai Hírek 2015. év szeptemberi száma

Menekült misszió - Beköszöntő:
"Amikor tavaly ilyenkor a Máltai Hírek 2014. szeptemberi számát a kelet-németországi menekültek megsegítésének 25 éves évfordulója kapcsán a „Befogadás Napjának“ szenteltük, még nem gondolhattuk, hogy egy évre rá a déli határainkon beözönlő menekültáradat milyen hatalmas kihívás elé állítja országunkat, és egész Európát. ..." Wettstein János
 

Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóFotógaléria

Order of Malta
hivatalos FaceBook csatornája

Order of Malta
hivatalos videó oldala
 
   
  Kapcsolat