ORDER OF MALTA
MÁLTAI REND
Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend
MAGYAR MÁLTAI LOVAGOK SZÖVETSÉGE
 
 
Legfrissebb hírek Földrengés Nepálban    |    A Világ Humanitárius Csúcstalálkozója    |    Máltai Hírek - összes    |    Sürgős segítség Kárpátaljának!    |    Isten szolgája Fra Andrew Bertie nagymester    |   
 

Földrengés Nepálban

A Malteser International helyszíni segélynyújtása

A Nepálban történt tömegpusztító földrengés után, a Malteser International első segélyként 100’000 eurót bocsájtott rendelkezésre, és több mint fél tonna gyógyszert és orvosi segédeszközt küld a helyszínre.

A Világ Humanitárius Csúcstalálkozója

Szimpózium: "Vallások együtt a humanitárius cél érdekében"
Róma, 2015/02/03

Szakértők, akadémikusok és vallási vezetők vitanapot rendeznek május 27-én, Genfben, az ENSZ székhelyén.

Máltai Hírek - összes

A Magyar Máltai Lovagok Szövetsége és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat lapjai

Sürgős segítség Kárpátaljának!

Az IMF nyomására a kormány év végéig befagyasztotta a fizetéseket és nyugdíjakat, viszont a közüzemi díjakat a világpiaci árra emelték. Az alapvető élelmiszereknek naponta változik az ára, az egyéb használati cikkéről nem is beszélve, sok üzletben már ki sem írják az árakat.

Jelenleg 1 Euró már 36.7 hrivnyát ért, 1000 Ft. pedig 115 hrivnyát. Ez azt jelenti, hogy például egy átlag nyugdíjasnak, aki 1000 hrivnya (27 Euró /8700 Ft.) nyugdíjat kap, napi kevesebb mint 1 Euróból kell boldogulnia.

Isten szolgája Fra Andrew Bertie nagymester

2015. február 20-án Rómában került sor a 2008-ban elhunyt Fra' Andrew Bertie nagymester boldoggá avatása egyházmegyei eljárásának megnyitására. A Lateráni Szent János bazilikában tartott ülésen Agostino Vallini bíboros, Őszentsége Ferenc pápának Róma városában általános helynöke elnökölt. Az ünnepélyes ülés előtt Raymond L. Burke Őeminenciája, a Máltai Rend új cardinalis patronus-a mutatott be szentmisét.
 

Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóFotógaléria

Order of Malta
hivatalos FaceBook csatornája

Order of Malta
hivatalos videó oldala
 
   
  Kapcsolat