ORDER OF MALTA
MÁLTAI REND
Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend
MAGYAR MÁLTAI LOVAGOK SZÖVETSÉGE
 
 
Legfrissebb hírek Nagymester Fra Matthew Festing üzenete    |    Húsz éve működő Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat    |    Máltai Fórum és Szent István-napi fogadás    |    Angela Merkel üzenete Kozma Imre atyának    |    Befogadás napja    |   
 

Nagymester Fra Matthew Festing üzenete

Nagymester Fra Matthew Festing a Befogadás Napja alkalmából videó üzenetben méltatta az MMLSz és az MMSz munkáját.

Húsz éve működő Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat

Hármas eseményt ünnepelt az elmúlt héten a húsz éve működő Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat:
szombaton került sor a Csilla von Boeselager Ház névadó ünnepségére, a Beregszászi Regionális Otthoni Betegápolási és Rehabilitációs Központ, valamint a Gyógyászati Segédeszköz-kölcsönző és szerviz átadására.

A Pető Intézet és a Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálat együttműködése.

Angela Merkel üzenete Kozma Imre atyának

Angela Merkel német kancellár videoüzenete Kozma Imre atyának és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a Befogadás Napján.

Befogadás napja

Huszonöt évvel ezelőtt több tízezer keletnémet ember érkezett menekültként Magyarországra azzal az elhatározással, hogy többé nem tér vissza korábbi otthonába. Ezt a napot azóta minden évben a Befogadás Napjaként ünnepeljük.

Jelen lenni, nyomot hagyni

Mit tehet az európai közösség a nyomortelepeken összezsúfolódó roma emberekkel? Hogyan lehet rajtuk segíteni? Kinek a dolga megtenni az első lépést, és milyen út vezet a leszakadó közösségek felemeléséig? A kérdésekre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által vezetett uniós program, a PAIRS projekt adja meg a válaszokat - olvasható az Európai Parlament hivatalos lapjában, a The Parliament júliusi számában megjelent beszámolóban.
 

Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóFotógaléria

 
   
  Kapcsolat