ORDER OF MALTA
MÁLTAI REND
Jeruzsálemi, Rodoszi és Máltai Szuverén Ispotályos Szent János Lovagrend
MAGYAR MÁLTAI LOVAGOK SZÖVETSÉGE
 
 
Legfrissebb hírek Ferenc pápa útján    |    Megjelent a Máltai Hírek 2016. év decemberi száma    |    Máltai Hírek - összes    |    Nyári tábor hazai mozgáskorlátozottak számára    |    Új magyarországi nagykövete van a Szuverén Máltai Lovagrendnek    |   
 

Sajtó megjelenések

Angela Merkel üzenete Kozma Imre atyának

Angela Merkel német kancellár videoüzenete Kozma Imre atyának és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a Befogadás Napján.

Befogadás napja

Huszonöt évvel ezelőtt több tízezer keletnémet ember érkezett menekültként Magyarországra azzal az elhatározással, hogy többé nem tér vissza korábbi otthonába. Ezt a napot azóta minden évben a Befogadás Napjaként ünnepeljük.

Jelen lenni, nyomot hagyni

Mit tehet az európai közösség a nyomortelepeken összezsúfolódó roma emberekkel? Hogyan lehet rajtuk segíteni? Kinek a dolga megtenni az első lépést, és milyen út vezet a leszakadó közösségek felemeléséig? A kérdésekre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által vezetett uniós program, a PAIRS projekt adja meg a válaszokat - olvasható az Európai Parlament hivatalos lapjában, a The Parliament júliusi számában megjelent beszámolóban.

MMLSZ kitüntetések

A Minorita Templomban tartott hálaadó szentmisén többek között az alapító elnök, Kozma István atya celebrálra. A Városháza Dísztermében tartott emlékülésen az alapítás óta eltel negyedszázad eredményeit vették számba. A meghívottak között volt az észak-magyarországi régióban lévő 10 máltai intézmény vezetői, dolgozói, a szeretetszolgálat önkéntesei és támogatói.
 
   
  Kapcsolat